здравеите искам да слажа на моя спаидер 1.8 тс турбина вазможно ли е ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
спаИдер 1.8 турбо
Collapse
X
-
Comment
-
Колега потърси в google информация за турботата ,как работят ,какво точно правят !!
Дали е трудно поставянето на турбо ?? Ами за мен ще трудно ,за някой който го прави всеки ден няма да е толкова трудно.Общо взето всичко си зависи от финансите и каква мощност търсиш от вече турбинираният си автомобил. Понякога нещата не стават само с поставянето на турбото ,а трябва и някой основни части в двигателя да бъдат подменени с други.
Успех ти желая с четенето ,намирането на добър майстор и финанситеAlfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
-
Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщениеКолега потърси в google информация за турботата ,как работят ,какво точно правят !!
Дали е трудно поставянето на турбо ?? Ами за мен ще трудно ,за някой който го прави всеки ден няма да е толкова трудно.Общо взето всичко си зависи от финансите и каква мощност търсиш от вече турбинираният си автомобил. Понякога нещата не стават само с поставянето на турбото ,а трябва и някой основни части в двигателя да бъдат подменени с други.
Успех ти желая с четенето ,намирането на добър майстор и финанситеAlfa Romeo 156 1.8ts
Comment
-
1
имам турбина от ланчия намерих си някои ми казват че трябва да смена бутала и т.п. но други ми казвам че е твурде слаба и няма да има проблем нз на кои да вярвам колери също си имам демек сичко си имам ама се чудя да го слагам ли ?Alfa Romeo 156 1.8ts
Comment
-
Първоначално публикувано от Energy Покажи съобщениеимам турбина от ланчия намерих си някои ми казват че трябва да смена бутала и т.п. но други ми казвам че е твурде слаба и няма да има проблем нз на кои да вярвам колери също си имам демек сичко си имам ама се чудя да го слагам ли ?
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеСлагай брачет!ама искам да не си прееба двигателя мърка все едно не работи !
Alfa Romeo 156 1.8ts
Comment
-
Първоначално публикувано от Energy Покажи съобщениес чип мисля че няма да върви толко ?ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
Comment